Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tala om dubbelmoral!

Annons

Dagen innan midsommarafton ska vara en glädjens helg inför sommaren. Men jag har aldrig hört så många trevliga kunder varit så förtvivlade till tårar och så förbannade på Naturvårdsverket sedan de avlivade Kalle älg!

Kan det vara så att Naturvårdsverket är påverkade av Miljöpartiets sjuka påverkan på samhället utan ett uns av sunt förnuft?

Miljöpartiets politik som går ut på att odla tusentals sälar och skarvar i Gävles skärgård (även resten av Sveriges skärgård) och som dödar det kustnära fisket och skiter ned våra öar samt förpestar luften med sin spillning, så att Korsnäslukten framstår som rena parfymen!

Kalle var en älgkalv som värmde Gävlebornas hjärtan, men skarven och sälen i tusental ska inte decimeras. Tala om dubbelmoral!

Det som nu har hänt är ett upprörande exempel på hur man gör en medarbetare till offer för naturvårdsverkets vansinniga beslut.

Samhället i stort håller på att falla samman med alla korrupta beslutsfattare som är verklighetsfrånvarande och lever i sin egen värld, långt ifrån sunt förnuft.

Både jag och många andra som är aktiva i Gävles natur och skärgård kommer säkerligen att ha älgen Kalle i tankarna nästa riksdags och kommunval.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons