Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tänk om ni stod där när bussen gick!

Annons

Jag åker buss varje morgon från resecentrum och vissa dagar springer folk för att hinna med, och så kan det vara ibland.

Vissa springer så fort att de kommer in genom dörrarna (på resecentrum). Så backar bussen ändå och kör vidare i stället för att köra fram och förklara varför människan som står där inte kan åka med och om det kommer en till buss. I tisdags blev jag riktigt förbannad på den som körde bussen mellan Sandviken och Gävle. Jag hoppar av varje dag i Valbo och det är nästan aldrig någon som hoppar på bussen där. Men just den här dagen var det en liten kille som skulle med bussen och bussen stängde igen dörrarna efter oss som hoppat av. Sedan när chauffören såg pojken bromsade han och stannade. Jag antar att pojken bara skulle låsa cykeln så han slängde av sig väskan och börja gräva. Rätt vad det är så åker bussen och det syntes lång väg att pojken blev ledsen!

Jag vet att en buss måste passa tider men den här grejen skulle kosta chauffören max tio sekunder. Hade det varit någon äldre så hade den människan kanske kunna ringa efter skjuts om det inte fanns tid för nästa buss. Men den här pojken såg inte ut att vara i en ålder där man har en telefon med sig.

Alla busschaufförer, tänk er om det var ni som stod där när bussen gick!

Emelie

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons