Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ukaz var bättre än Almedalen


Innan Islam uppstod som en monoteistisk religion på den Arabiska halvön firade man där sina högtider på en stor marknad som hette Ukaz.

Annons

Där samlades politiker, det vill säga stamhövdingar och religiösa ledare , schamaner samt poeter som överdrev om sin klan . Till denna marknadsplats förde man sina produkter, och politikerna försökte värva nya medlemmar precis som man gör nu i Almedalen, när alla högt uppsatta politiker från höger och vänster försöker tilltala väljarna att deras idéer är bäst både för landet och folket.

Skillnaden mellan Almedalen och Ukaz-marknaden är att på Ukaz-marknaden kunde man att isolera och utesluta en talare som avvek från mängden och gick mot strömmen, men i Almedalen får man inte göra så, därför talar Sverige-demokraterna fritt och angriper de svaga i det här samhället!

Jag blev inte alls förvånad när jag läste en opinionsundersökning nyligen som visar att folket vill ha mera samarbete mellan SD och samtliga riksdagspartier. Det är ett tecken på en allmän attitydförändring i vårt land!

En kurd

 

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons