Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Utnyttja inte anhöriga inför Mors dag

/

Två veckor före Mors dag var jag till Blomsterlandet i Hemlingby som annonserade om billiga blomplantor, bland andra Husarknapp för 29.90 kronor per planta.

Annons

Då jag förra året köpt dessa plantor och fann dem dekorativa så tänkte jag köpa i år igen. Då jag  åkt buss från Valbo insåg jag att jag skulle få svårt med frakten så jag sköt upp köpet till dagen före Mors dag då jag fick skjuts av min dotter.

Till min förvåning hade då priset gått upp till 49.90 kr per planta. Även Femtunga som jag hade sett priset på före Mors dag hade gått upp till nära det dubbla. Att prisökningar ibland sker får man väl tåla men då jag efter Mors dag fick ett reklamblad i min brevlåda och kunde konstatera att priserna nu hade återgått  till nära de som gällde före Mors dag så blev jag arg och kommer aldrig mera att besöka den affären. Det är nästan oförskämt att utnyttja att Mors dag är en helg då många planterar på sina nära anhörigas gravar för att tjäna extra pengar.

Före detta kund

SVAR DIREKT

Hej! Vi har olika erbjudanden med varierande produkter i våra butiker varje vecka. Vi försöker med dessa erbjudanden tillgodose så många kunder som möjligt. Priserna kan också variera på en och samma sorts växt beroende på storlek på växten och vilken odlare den kommer från. Vi beklagar naturligtvis att du upplevde det som att vi höjer priserna inför Mors dag, men så är alltså inte fallet.

Ulrika Stjernfelt

pressansvarig Blomsterlandet

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons