Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vad är problemet med lokaltrafiken i Uppland och Gästrikland?

Till X-trafik och UL

Annons

Kära kollektivtrafikanordnare. Är ni i maskopi med bilbranschen? Det är ju oftast fullständigt omöjligt att köpa biljetter av er. I dag har jag gett upp.  Ska jag behöva skaffa körkort och bil? Ja, troligtvis. Jag har bott i Skåne och deras trafikbolag har fungerande IT-system, SJ:s funkar alldeles utmärkt! Vad är problemet med lokaltrafiken i Uppland och Gästrikland? Köp ett IT-system av de som kan. Lär av andra eller lägg ner. Jag har suttit åtskilliga timmar och stirrat på en snurrande symbol och till slut fått meddelandet ”sidan kan inte visas” (X-trafik). När det gäller UL så finns det en text som säger att ” Vi har problem med laddningstjänsten, som fungerar av och till” vilket jag upplever betyder ”av” eftersom efter att jag har väntat en bra stund till slut får samma meddelande ”sidan kan inte visas” Jag blir uppmanad att försöka på andra tider än kväll men si det går inte, då har ni väl uppdatering. . . av vadå?

Jag är bekymrad eftersom jag tyvärr känner mig beroende av er. Tyvärr känns det nog ändå som att jag måste överge kollektivtrafiken som jag tidigare utnyttjat och känt förtroende för.

Eva-Karin

 

SVAR DIREKT: 

Hej Eva-Karin

Det stämmer att vi den senaste tiden haft tekniska problem med vår gemensamma webbshop vilket gör att det till och från är svårt att använda den. Tillsammans med leverantören av systemet arbetar vi intensivt för att få vår webbshop att fungera problemfritt för alla kunder. Att problemlösningen dragit ut på tiden beror på att felet kommer och går.

Webbshopen är viktig för oss eftersom många kunder använder den och därför måste den vara pålitlig. Vi hoppas därför att så snart som möjligt hitta en lösning på problemen.

Sture Jonsson                             

presschef, UL                             

Marie Nordmark

avdelningschef, X-trafik

 

 

 

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons