Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vad hände med Ånyos parkering?

/

Annons

Galaxenhuset på Storgatan i Sandviken hade stått tomt i många år när kommunen flyttade dit sin butik Ånyo second hand. Frågan var då var vi kunder fick parkera någonstans? Visste ju att på stora parkeringen var det förbjudet på grund av alla skyltar som stod där. 

Frågade då för säkerhets skull dåvarande chefen för Ånyo var man fick parkera. Fick till svar att man fick stå på parkeringen utanför närmast dem för den var deras! Även den plats som det stod hyrd på. Skyltningen var sedan tidigare då det var affärsverksamhet där i huset och ingen hyrde parkeringen nu. Så där har vi kunder kunnat parkera under tiden vi handlat på Ånyo i kanske minst 5 års tid utan problem!

Nu har plötsligt Q-park börjat köra där och bötfäller oss kunder! Man säger att en plats är uthyrd och att man endast får parkera där 1 timme. Blev därför väldigt arg och förvånad när jag en dag hade fått parkeringsböter.

Gör man en sådan ändring efter alla år, så vore det på sin plats att meddela Ånyos kunder att nu får de inte stå där fritt på parkeringen längre! Tycker inte ni det?

Kund

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons