Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vad tänker ni göra åt rallysporten, politiker?

Annons

I sin bok lärobok för 80-talet skriver professor Gunnar Adler Karlsson följande om motorsporten: Dessa rallyn, som kostar massor av pengar att arrangera, är ingenting annat än försök att väcka folks intresse för ännu större bilar, ännu starkare motorer, ännu snabbare fart, ännu hårdare dragning i kurvorna, tills den påverkade möter någon arm fan, som inte haft förstånd att hålla sin kant ordentligt, varpå de båda faller däri. En bokstavligen talat mördande så kallad sport, pådriven av reklamintressen.

Det är märkligt att Miljöpartiet, som jagar vardagsbilisten med blåslampa, tycks låta denna vansinniga verksamhet få dispens! Att övriga politiska partier håller tyst om det här är ju bara som det ska vara med tanke på att de tillåter lastbilar att rulla omkring kors och tvärs i det här landet med onödiga produkter. Men att Miljöpartiet som slår sig för bröstet att de värnar om miljön är tyst om det hela, är för mig upprörande!

Tänk om man kunde omvandla miljödrottningen Maria Wetterstrands miljöpratande till elenergi, då skulle man nog säkert kunna stänga ett kärnkraftverk!

Tänker rösta på Miljöpartiet om jag kan få ett vettigt svar från partiet angående det här, annars får det bli sofflocket!

Leif Jansson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons