Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Väldigt tacksam patient

/

Annons

För sex veckor sedan råkade jag ut för en otäck olycka. Cyklade på en sten och fick ett kast på cykeln. Parerade med vänster ben som gick av. Svimmade av smärtan och ung man som gick förbi ringde efter ambulans.

Ambulansen kom på en gång och jag fick smärtlindring och bemöttes på ett superbra sätt. Väl inne på akuten lämnades jag över till läkare och vårdpersonal som gjorde allt för att jag skulle slippa ha ont.

Det hela slutade med att jag blev opererad dagen efter och skruvar och en platta sattes in. Blev kvar ett par dagar innan jag fick åka hem. Men det jag vill säga är att jag var så imponerad och tacksam över den vård jag fick. Alla var extremt proffesionella och empatiska.

Det klagas mycket på vården i vårt samhälle – men jag har bara gott att säga om min vårdupplevelse. Hela vårdkedjan fungerade klockrent, från ambulanssjukvårdare, akutpersonal, läkare, sjuksystrar, undersköterskor, vårdbiträden, transportpersonal, rehabiliterare och apotekspersonal. Jag har ingenting att klaga på och är så imponerad av dem jag mötte i mitt ynkligaste ögonblick.

Väldigt tacksam patient

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons