Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Var tog den globala uppvärmningen vägen?

Annons

Var tog den globala uppvärmningen vägen?

Förra vintern gick till historien som den kallaste på århundraden, det blev köldrekord i nästan hela världen. Denna vinter börjar på liknande sätt, en månad tidigare än förra. Det plågade folket är de svenskar som inte tillhör det överbetalda, övergödda politikerskrået som har till uppgift att predika att svenskarna bor i den bästa av världar, vi ligger nu på 20:e plats i världsligan.

”Hästsvansen” går ut och mässar att våra statsfinanser är Europas bästa. Det är klart att finanserna är bra, när arbetslösa, sjuka och fattigpensionärer har blivit bestulna.

Ett mått på att klyftorna har ökat är att vi har Europas äldsta bilpark och Europas lägsta pensioner. Sanningen är att många har det mycket svårt i detta land.

Det värsta partiet är sossarna som har hycklat och bedragit människorna i många år. Till exempel avregleringen av elen som infördes av sossarna, det skulle bli en förändring till det bättre. Det blev en katastrof. Vi har ett av jordens kallaste klimat men de högsta elpriserna.

Likaså den nya pensionsreformen som alla partier var överens om. Sossarna slog sig för bröstet och var nöjda, nu skulle pensionerna bli bra och tryggade. Sanningen är att Sverige har Europas lägsta pensioner om man undantar nomenklaturan som lever i sus och dus, där ett före detta kommunalråd kan få cirka 400 000 kronor i pension vid 51 års ålder. Detta kallas solidaritet och jämlikhet i sossarnas värld.

Ska detta förljugna parti få en trovärdighet måste de arbeta för att pensionerna ändras så att de blir anständiga och lika för alla. En höginkomsttagare har kunnat teckna privata försäkringar som tryggat hans ålderdom. Ett nytt parti borde in på arenan som är för verklighetens folk. Sanningspartiet bör vara ett lämpligt namn.

Före detta sosse

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons