Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Varför betala ränta till två kreditbolag?

Annons

 Varning till er som har konto på Kronans apotek och tänker göra en beställning via e-handel, man får då två avbetalningar på sina köp. Ett när man handlar fysiskt på Kronans Apotek, då blir det Payex. Handlar du i stället på Apoteket kronans e-handel har man plötsligt en kredit hos Klarna. Alltså betalar man till två kreditbolag med ränta till båda. Jag har i många år gjort mina apoteksinköp via Apoteksbolaget. De anlitar ett och samma bolag antingen man köper på Apoteket eller via deras e-handel. Apoteket Kronan gör nu reklam för sin e-handel. Vilket är smidigt för både kund och personal Men de glömmer bort att tala om konsekvenserna om man har konto. Jag kommer självfallet gå tillbaka igen till Apoteksbolaget.

Missnöjd

SVAR DIREKT:

Din ränta beror alltid på hur mycket du handlat för. Nackdelen med många kreditgivare är att du kan få flera olika avgifter. Den lägsta avgiften för en delbetalning via autogiro hos Payex är 14 kronor i månaden.

Kronans Apotek har valt Klarna som betalningslösning för de som handlar via kronansapotek.se och Payex för de som handlar direkt på apotek. Att vi gjort det valet beror på att Klarnas lösning för att handla på kronansapotek.se är smidigare och enklare för kunden, medan Payex har bättre lösningar när du handlar på apotek.

När du handlar på kronansapotek.se kan du alltid betala allt direkt via faktura, kort eller internetbank. Om du väljer faktura har du inga avgifter alls om du betalar den inom 14 dagar och det går att förlänga den avgiftsfria tiden med tio dagar till. Även när du handlar på apoteket kan du välja att delbetala eller betala allt direkt.

Om du väljer att delbetala så tillkommer avgifter beroende på hur du betalar till exempel via faktura eller autogiro. Vi beklagar att du inte känner dig nöjd över vår lösning och du får gärna höra av dig direkt till oss om du har fler frågor.

Andreas Rosenlund

informationsdirektör Kronans Apotek

 

 

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons