Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Varför har vi ingen egen bal?

Annons

Jag kan inte sluta förundras över att ingen på Sandvikens kommun eller Göransson Arena har tänkt på det som är så viktigt och aktuellt för våra studenter i stan.

Hur kan det vara möjligt att alla våra studenter i kommunen åker till Engeltofta i Gävle, det vill säga utanför vår egen kommun och firar sin studentbal?

Vore inte det en fin grej av Sandvikens kommun att kunna ha en bal på hemma- plan i Högbo eller i den nu så omdebatterade Göranssons arena. Det är ju minst 300–400 studenter i Sandviken som går dit och med alla anhöriga och vänner skulle det ju ha rört sig om cirka 1 500 personer i glädjens tecken som fått ta del av högtiden. Titta på Hofors och Gävle. De ordnar minsann sin egen bal. Men Sandviken? Med en fin arena som står tom.Ett stort kök som kan laga maten. Och framför allt en liten intäkt. Nej, ni är så inkompetenta att ni inte ens klarar av att planera det sista för era duktiga ungdomar som har en glädjens dag. Ni är fantastiska! Så hela Sandviken med anhöriga får väl åka till Gävle och titta på våra fina kommunungdomar...

Anhörig

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons