Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Varför sålde ni alkohol under Alcazars show?

/

Annons

 

Var på Alcazar i fredags, 18 mars, på Göransson Arena. Det hade stor potential att bli en trevlig kväll med feststämning, glitter, glamor och discohits. Alcazar gav ett riktigt bra och tempofyllt framträdande. Men det skulle ganska snart vändas till mycket krångel med onda tår, blöta kläder på grund av utspillda öl och drinkar. Jag frågar arrangören på Göransson Arena: Hur kan ni ha försäljning av alkohol ute i baren under pågående show? Alla som skulle förfriska sig och fylla på sina tomma glas sprang skytteltrafik i bänkraderna. Det blev ett stort irritationsmoment som förstörde hela upplevelsen. Går Göransson Arena så dåligt att man måste sälja så mycket man kan för att få ihop sina arrangemang? Det var mitt första besök på ett evenemang på Arenan och absolut det sista av detta slag.

Missnöjd!

SVAR DIREKT: 

Först vill jag beklaga att kvällen inte motsvarade Missnöjds förväntningar. Jag hoppas med nedan rader kunna förklara och inte försvara.

Målgruppen för evenemanget med Alcazar är en mogen publik över 30 år. Att vi har dryckesförsäljning i samma lokal som underhållningen hör till denna typ av evenemang och min bild är att gästerna förväntar sig att under pågående show kunna handla sin dryck. Alcazars turnéshow Disco Defenders är ett helgevenemang med dans och underhållning där servering av alkohol är ett naturligt inslag. För de gäster som störs av detta, eller är under 18 år, finns möjligheten att se showen från läktaren där gästen inte kan köpa alkoholhaltiga drycker. Under andra typer av shower eller konserter där en mer stillasittande publik krävs, serveras dryck för dem som vill endast före eller efter evenemanget samt i eventuella pauser. 

För att undvika framtida missförstånd så kan arenabolaget bli tydligare i sin kommunikationen om vad som gäller i respektive biljettkategori.

Fredrik Granting

vd, Göransson Arena

 

 

 

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons