Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vem tror ni söker jobbet som häxa?

Annons

Hur seriös är Arbetsförmedlingen? Hur desperat är Arbetsförmedlingen, för att få arbetslösa att söka arbete på plastbankens sida på arbetsförmedlingen. Den här jobbansökan för lediga jobb hittade jag på plastbanken. (Som jag trodde var ett skämt först):

”Medarbetare Häxa/Medium i Gävle (Häxriket i Nordens handelsbolag). Häxriket i Norden är inne i en expansiv fas och söker nu duktiga och kunniga medarbetare. Vi söker därför fler häxor/medium i Gävleområdet för att utöka vår befintliga stab. Då arbetet sker från den anställdes hem är det tacksamt att få medarbetare från detta område, då vi redan har agenter här. Detta för att möjliggöra träffar. För att platsa in hos oss ska du; vara plikttrogen, flexibel, kunna arbeta minst 50 timmar i månaden, ha stora kunskaper inom det mediala och andliga, kunna spå via kanalisering, kristaller, runor, tarotkort eller liknande. Du ska vara villig att utveckla dig vidare, då vi har utbildningar. Vara engagerad i människors problem och frågeställningar. Hjälpa kunderna hitta lösningar med mera. Innan du blir aktuell för att arbeta med oss, kommer i att genomföra ett arbetsprov för att se om du har de kunskaper vi kräver för arbete.”

Hur kan man uppmuntra arbetslösa att söka denna oseriösa livsåskådning som oftast utnyttjar de svaga, arbetslösa och ensamma människor, till att dra in pengar till ett företag. Jag trodde arbetsförmedlingen hade mera moral än så. Under många undersökningar har det påvisats att det är ren bluff, för att tjäna pengar. Hur kan man uppmuntra arbetssökande att söka till något dylikt? Jag som trodde att arbetsförmedlingen var till för att försöka hjälpa till att hitta en bra sysselsättning till arbetslösa? Hur ska arbetsförmedlingen kunna hjälpa en person med att skriva ett cv till ett sådant jobb? Men vem vet, det kanske finns några häxor/medium på arbetsförmedlingen, som kanske kan ge en andlig hjälp och med kristallkrona hitta jobb till arbetslösa arbetsrökande?

En arbetslös som inte tror på häxor

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons