Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vi går på knäna men klagar för döva öron


Det är bedrövligt och skrattretande hur illa det fungerar med städavtalet med ISS.

Annons

Med så stora krav i upphandlingen med väldigt höga viten ifall inte jobbet utförs enligt avtal borde detta varit kollat direkt från början. Dessa höga viten, är väl ändå satta för att det vinnande företaget inte ska kunna missköta sig? Använd det!

Om ni hade kommit ut på kvalitetskontroller ganska omgående, hade ni uppmärksammat detta omedelbart. Det är inte bara sjukhuset det fungerar illa på, vi har även uppdrag på folktandvården och hälsocentraler.

Om ni tvivlar på våra rop och klagomål, så kolla med personalen som jobbar där vi har uppdragen, så kan allt bekräftas. Vi sliter och går på knäna men klagar för döva öron och, fler kommer att sjukskriva sig och det kommer blir väldigt svårt att hitta mer/ny personal.

Till sist, att tillsätta en utredning över vår arbetsmiljö, där ISS själva ska göra utredningen, är lika illa... Efter dessa insändare och brev till er på Region Gävleborg, tror ni på fullaste allvar att vi vill prata med våra chefer om detta, som vi strider mot och som kör över oss.

Läs, lyssna och gör något, nu!

Förhoppningsvis snart före detta anställd hos ISS

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons