Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vilken flyktingpolitik vid röd-grön valvinst?

Annons

Trots att det nu är blott en dryg månad kvar till valet vägrar Mona och hennes politiska kamrater, Vänsterpartiet och Miljöpartiet, envetet att underrätta väljarna vilken flyktingpolitik de tänker föra vid en valvinst. Blir den så extremgenerös att de helt enkelt mörkar, inte vågar visa (flykting)korten av rädsla för väljarflykt?

Blir det som MP och VP vill – det vill säga amnesti för alla tiotusentals så kallade gömda flyktingar och papperslösa som vägrar lämna landet?

Och en så generös flyktingpolitik att i stort sett alla som vill komma hit och tas om hand är hjärtligt välkomna? För övrigt tycks samtliga riksdagspartier ha beröringsskräck när det gäller flyktingpolitiken, vill absolut inte att den ska komma upp på (val)bordet.

Anser de att den icke angår det svenska folket? Men så är det ju den byxångest, fruktan och bävan de hyser för Sverigedemokraterna! Tänk om detta parti kommer in i riksdagen och blir vågmästare!

Och därmed kullkastas alla de omsorgsfullt uppgjorda politiska ritningarna och medför en tsunami i den politiska ankdammen!

Kalle

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons