Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vill ni betala för detta?

Annons

SVAR TILL

Ett stort tack till ”Förbannad läkarsekreterare” som äntligen fick fram vad vi alla berörda anser om den nya vårdnära adminstrationen.

Vi är en erfaren, duktig, flexibel grupp, som är stolta över vårt yrke och känt oss som en grå massa. Däremot kommer vi i framtiden att bli en grå massa. Det servicearbete som vi har stått för till en billig penning kommer nu välbetalda läkare att få klara själva, på patienternas bekostnad.

Vi undrar också vad våra egentliga arbetsgivare, det vill säga skattebetalarna, tycker om att utrusta nya lokaler åt oss som redan har bra och ändamålsenliga lokaler som nu ska stå tomma. Med dagens teknik kan vi redan i dag hjälpa varandra att skriva ”över gränserna”, det är inte lokalbundet. Vi förstår att vi måste hjälpas åt med skrivarbetet eftersom vi blir cirka 100 stycken färre.

Detta är en skrivbordsprodukt utan like och ingen har lyssnat på oss som är berörda och vet vilket kaos detta kommer att bli. Vi får inte ens svar på befogade frågor och funderingar som vi har. Vill man inte svara eller finns inte kompetensen till det? Snacka om toppstyrning! Varför inte ta lärdom av andra landsting som har försökt detta men fått gå tillbaka till det ursprungliga för att det inte fungerade, till en dyr penning. Är vi villiga att betala för detta?

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare
Annons