Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vill ni ha en dypöl i stället för en sjö?

Annons

Vem, eller vilka, är det som är så korkade att de dumpar sitt trädgårds- avfall i bäcken som rinner ut i Lillsjön, Storhagen, Bomhus? Förstår ni inte att detta göder sjön så att den växer igen snabbare.

I lekparken där det under många år har varit badplats ligger nu kvistar, grenar , löv och äpplen som kommer att förmultna och göra att man varken kan bada eller vistas på stranden.

Även om inte ni själva nyttjar vår fina park med badplats så kan ni väl i alla fall unna alla de barn som ofta brukar vara där att kunna få fortsätta med det.

Det finns flera personer som på sin fritid frivilligt ställer upp med egna maskiner och klipper stora gräsytor, röjer sly, klipper buskar, och dylikt för att vi ska kunna bibehålla vår fina närmiljö.

Kommunen röjer nu upp omkullfallna träd efter bäcken och det finns planer på att sjön ska grävas ut så att den inte växer igen.

Men man undrar om det är någon idé att jobba med detta när det finns personer som saboterar och hellre tycks vilja ha en dypöl i stället för en sjö.

Morrmorr

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons