Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Visa ditt stöd för Brynäs!

Annons

Hej på er , hockeyvänner. Nu var det dags igen att skriva lite om mitt älskade Brynäs.

Jag vill börja med att säga lite om klacken, denna samling med underbara människor som är med och lyfter fram vårt lag till att vara ett av de bästa på hemma- plan i höst. Denna inramning har tyvärr avmattats en del de senaste matcherna mest med anledning av att det är färre som är på ståplats nu än de första matcherna. Detta måste det bli ändring på!

Nu till laget. Vad ska man säga om denna inledning.

Många har gnällt på att vi har kassa målvakter, men jag måste nog säga det att det är övriga laget som inte gör sitt jobb. Vi har inte fått fler skott mot mål än tidigare år men motståndarna har fått längre tid på sig och kommer närmare mål innan de gör sina avslut.

Backar: Vi har i stort samma backbesättning som förra året men med färre skador, jag vägrar tro att Hietanen och Nolander betydde så mycket.

Forwards: Där har vi endast tappat världens bästa Ove och Steve Dixon, dessa var bra men vi har ju fyllt på med många bra juniorer.

Kort sagt om laget är att det är endast en handfull som har gjort sitt jobb hittills i år. Dessa är enligt mig: Svedberg, Greiss, Silfverberg och kung Ekholm, övriga är iskalla, coacher inräknade.

Varför inte prova att sätta ihop Granström, Somervuori och Kahnberg som första line, släppa in Berglind, Rensfeldt, Wännström och Larsson för att röra om i grytan. Kanske daga att ställa fler spelare än Bjurling i paus-läge?

Våga stå framför mål i power play!

Våga tackla!

Våga gnälla på domaren om du tycker att han gör fel! Detta gäller även publiken?

Framför allt, ta dig till Läkerol Arena för att visa ditt stöd!

Mathias ”alltid på ståplats” Norrå

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons