Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Wij Trädgårdar förtjänar ditt stöd!

Annons

Wij Trädgårdar är en etablerad, nationellt och internationellt känd trädgårdsanläggning som förtjänar ditt stöd för att forma framtiden.

Under de år som Wij trädgårdar vuxit fram har många positiva ringar spridits på vattnet i form av samarbete med skolor, äldreboende, och ett grönare centrum. Ockelbo har placerats på kartan och de, genom åren, 100 000-tals besökare har också gynnat bygden genom att besöka fler resmål såsom Jädraås järnväg, älgparken med flera samt bidragit positivt för handeln i Ockelbo.

Förutom trädgårdsanläggningen har Wij Trädgårdar initierat och genomfört en mängd kulturella inslag i form av utställningar, musikartister och teater. Ta till exempel Kjell Engmans fantastiska glasutställning i valsverket, Henry Diltz unika fotoutställning nu i år eller Isabella Rossellinins föreställning Green Porno.

Wij trädgårdar ger oss också tillfälle och inspiration att äta och laga närodlad, ekologisk och smakfull mat. Härliga grillkvällar i solnedgången till musik och som alltid, fantastisk personal.

Wij trädgårdar inbjuder oss också att utvecklas genom olika kurser med olika teman och aktörer. Kort sagt, Ockelbo vore en tråkigare ort att bo på utan Wij trädgårdar.

Så, kära Ockelbobo, tänk positivt kring Wij Trädgårdar, bidra med dina idéer kring hur verksamheten kan utökas året runt så det inte faller med en regnig sommar. Besök de olika arrangemangen, ta med vänner och släkt, ät goda luncher, gå en guidad tur och få lite historia om din hembygd på köpet. Ta vara på tillfället till guidad tur i herrgården och få bygdens industrihistoria. Konferens med jobbet eller förening, använd herrgårdens konferensutrymme. Wij Trädgårdar är så mycket mer än trädgård.

Lämna ekonomiska problem till de som jobbar i verksamheten, styrelsen och styrande politiker och lita på att de gör sitt bästa. Gör du också ditt bästa genom att sprida positiva omdömen!

Vill du ge stöd och ett handtag ibland så finns en förening, Wij vänner. Vill du vara med? Se information på Wij Trädgårdars hemsida.

Tillsammans kan vi verka för många nya trevliga och njutbara besök på Wij Trädgårdar.

En som värnar om Ockelbos framtid

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons