Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändarsvar: Ockelbo utvecklar simhallen – drar inte ner på simundervisning för barn

Svar till signaturen Undrande förälders insändare "Vad är viktigast i Ockelbo, att barnen kan simma eller att pensionärer får sänkt pris?":

På förekommen anledning kan det vara av värde att informera om tankar kring den framtida verksamheten i vår simhall. Vi har nyligen beslutat att pensionärerna ska få en rejäl rabatt när dom löser årskort eller ett 10-kort. Vi har också beslutat att simhallen ska hållas öppen flera dagar under året vilket möjliggjorts genom att personalen erbjudits förändrade anställningsvillkor.

Vi har däremot INTE tagit några beslut som innebär att simundervisningen för våra barn ska minskas, som signaturen ”Undrande förälder” oroar sig för i tisdagens Arbetarblad.

Jag är medveten om att sådana rykten cirkulerar, men återigen, några beslut i den riktningen har inte fattats. Vår förhoppning är att alltfler av våra kommuninvånare – ung som gammal – ska inse värdet och nöjet att under trygga förhållanden besöka vår simhall.

Staffan Nordqvist (S), ordförande Utbildnings. och kulturnämnden Ockelbo

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare