Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dackell: "De nya spelarna har verkligen visat framfötterna"

Nu är alla träningsmatcher spelade och nedräkningen till torsdagens elitseriepremiär kan börja på allvar. Hur laddade är Brynässpelarna? Sporten tar tempen på några av dem. I dag: Andreas Dackell.

Annons


– Det har varit en nyttig försäsong, speciellt med tanke på att vi fått nya tränare, men nu känns det roligt och inspirerande att elitserien drar igång.


– Det har gått bättre och bättre tycker jag. I fredagens genrep kändes det som att saker började falla på plats, men jag skulle nog behöva höja mig något snäpp till elitserien.


– Stämningen är på topp. Vi är ju i en annan situation i år jämfört med förra året. I år vet de yngre spelarna att de kommer att få spela mycket. I fjol var det större konkurrens och svårare för spelarna att slappna av.


– Det känns bara roligt. Jag känner mig stolt över att få vara kapten i Brynäs. Jag vet att jag har grabbarna i ryggen, att de stöttar mig till hundra procent.


– Nej, det är helheten som är det viktiga.


– Det fungerar bra. Alla kommer bra överens och drar åt samma håll.


– Nja, jag tycker att det gått bra för de flesta. Det som känns mest positivt är att de nya spelarna kommit så pass bra in i laget. De har verkligen visat framfötterna och visat var de står.

Mer läsning

Annons