Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Missarnas match för Tierp Hockey

– Det är uselt med skärpan. En sån här match ska vi bara vinna. Nu hade vi en bra offensiv och vann skotten med klara 36-27. Men det är ju uselt att inte kunna få in pucken.
Tierps tränare Hasse Bauman var inte på bästa humör efter söndagens förlustmatch hemma i Vegahallen mot Sollentuna.

Annons

Nu blev det stryk med 6-2 en helt onödig förlust enlig Bauman.

Det började ändå bra och Tierp tog ledningen med 1-0 innan sju minuter var spelade.

- Men då hade vi haft flera målchanser och borde haft ledning med 3-0. Men när vi till och med missar öppet mål så är det ju jobbigt, sa Bauman.

Sollentuna kvitterade mitt i första perioden. Tre av gästernas mål kom också på returer, där hemmalaget inte orkade med att rensa undan.

- Det här är första matchen som vi för spelet och vinner skotten. Då känns det mycket jobbigt att ändå förlora. Det måste bli slut på alla bjudningar, påpekade Bauman.

Fred Hein svarade för ledningmålet och i mittenperioden ordnade Tomas Larsson till kvittering (2-2). Men sedan lyste orutinen i hemmalaget igenom. Bland annat släppte man in mål trots att Tierp hade en man mer på banan!

Här i mittenperioden vinner Tierp skotten, men förlorar perioden med 1-4. Första och tredje perioden är jämna målmässigt, men en katastrof när det gäller målskärpan i hemmalaget.

Slutperioden vinner gästerna med 1-0 efter mål i den sjunde minuten.

- Ja, nu möter vi Wings Arlanda hemma på onsdag och det är bara att ta nya tag och se till att grabbarna hittar effektiviteten framför motståndarmålet, avslutade Bauman.

Mer läsning

Annons