Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ny tung förlust för Tierp Hockey

Tierp Hockeys mycket unga och orutinerade lag väntar fortfarande på att kunna vinna i hockeyettan.
Efter sju omgångar har man en nolla i segerkolumnen. I söndagsmötet hemma i Vegahallen med Sollentuna blev det en ny förlust – nu med siffrorna 6–0.

Annons

– Men hur konstigt det än låter så stod det 0–3 efter första perioden, men vi kunde lika gärna haft ledning med samma siffror, säger Tierps chefstränare Hasse Bauman.

Tydligen är det orutinen hos de unga grabbarna som spelar in och stjälper mycket av de möjligheter som laget ändå skapar.

– Ja, men det största problemet har vi med försvarspelet. Under långa stunder spelar vi riktig bra. Men så kommer misstagen och att det står 0-6 på resultattavlan speglar inte spelet ute på rinken, säger Bauman.

Men enlig Bauman så ser det ändå mycket lovande ut på träningarna.

– Ja, vi har en mycket härlig stämning i truppen och ett högt tempo på träningarna. Jag beundrar grabbarna som visar så härliga takter på alla träningar, säger Bauman.

I veckan möter Tierp Hockey ett av lagen på nedre halvan. Ett bortamöte med Hammarby står på programmet och kan Tierp låta bli att bjuda på flera mål, så kanske den föra poängen kan komma?

Mer läsning

Annons