Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tierp Hockey mycket nära poäng mot Haninge

– Om vi tar bort de första fem minuterna så gör vi kanske säsongens bästa insats.
Ja, Per "Pertan" Andersson tränare för Tierp Hockey fick se sina lirare göra en bra insats mot topplaget Haninge i sista matchen innan kvalet för att hämga kvar i hockeyettan.

Annons

Matchen slutade med en Haningeseger men med knappa 4–3, efter en svag start av Tierp.

– Vi tog en timeout och sedan fick vi ordning på vårat spel. Vad den svaga inledningen berodde på vet jag faktiskt inte. Men det har väl med lagets orutin att göra, efter timeouten såg det riktig bra ut, sa Pertan.

Och visst spelade sedan hemmagrabbarna med ett självförtroende som man inte sett mycket av under flera matcher.

Men helt klart har Tierp kommit allt bättre under de senaste fyra, fem matcherna och nu rustar man för den kommande kvalserien.

– Vi har nu tre veckor på oss att hitta formen till kvalspelet. Jag tror faktiskt att vi ska kunna rädda ett nytt kontrakt. Vi kan nu träna i lugn och ro. Därtill har vi nyförvärv på gång, sa Pertan.

Med undantag för den svaga inledningen så får hela hemmalaget klart godkänt för den här matchen. Man mötte ju också ett av topplagen i fortsättningsserien.

Kvalserien börjar söndagen den 6 mars. Vilka lag Tierp för möta är i nuläget inte klart. I Stockholmstvåan med lag som Tierp ska matcha mot har man fyra spelomgångar kvar. Därtill möter man också seriekollegorna Wings Arlanda. Kvalserien spelas i tio omgångar.

Mer läsning

Annons