Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tierp tar ett nytt steg framåt – men knapp förlust mot Arlanda

Tierp gör framsteg så här i slutet på hockeyettans fortsättningsserie. Laget skotten med 37–36 men förlorade ändå borta mot Arlanda med 5–3.

Annons

– Det är självförtroendet som inte är det bästa hos grabbarna. Annars hade vi vunnit den här matchen, sa Tierps tränare Per "Pertan" Andersson.

Nu kryssade Tierp i den första perioden (1–1). Men så kom plumpen i den här matchen också. För tredje matchen i rad tappade man i den andra perioden.

– Sedan var det också så att Arlanda satte sina chanser. Medan våra grabbar fortfarande är lite för klena framför motståndarmålet. Hade vi haft skärpan kunde vi ha gjort både fyra, fem och sex mål. Men det bästa är ändå att vi går bättre och bättre för varje match. Vi har också ett nytt spelsystem som går bättre och bättre för varje match. Nu är det inte frågan om att ta stryk med tvåsiffrigt, sa Pertan.

Tierp har bara en match kvar i fortsättningsserien och sedan kommer kvalet, där det här unga laget ska försöka rädda ett nytt kontrakt i hockeyettan.

– Vi jobbar nu också för att försöka hitta några förstärkningar. Vi har den här veckan på oss och sedan ska vi ladda för kvalet som inte startar förrän den 6 mars, avslutade Pertan, som gav beröm till hela laget efter matchen mot Arlanda.

Mer läsning

Annons