Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hockeytvåan: Oppala gick på knock direkt

Annons

Matchen mellan Oppala/Sätra och Ore var urtagen ur den 24:e omgången och spelades redan på måndagen. Matchen blev en lätt historia för hemmalaget då det stod 4–0 redan efter en kvart. Ore fick in en puck innan paus men att det stod 4–1 var inte alls rättvist.

– Nej vi har Rasmus (Larsson målvakt) att tacka för det som räddade oss i första. Ore hade lika många och vassa chanser som oss. I andra däremot var vi bäst i allt och då rann det iväg, sa tränaren Christian Sjögren.

Mittperioden inleddes med två snabba mål då först Jacob Alner satte 5–1 och bara sju sekunder senare gjorde Christian själv sitt andra för kvällen till 6–1. Det blev ytterligare två mål innan vilan och med 8–1 inför sista slog man av på takten och det gillade inte Sjögren.

– Synd att vi inte håller ihop hela vägen. Man vill ju inte att vi ska gå ner oss och vi pratade om det men det blir ju lätt så.

Det var en ganska snäll match. Den enda tråkigheten var en ful armbåge mot Gustav Ellebo som fick uppsöka lasarettet. Det resulterade i en matchstraff.

Michael Hallner

Mer läsning

Annons