Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Smutsig hockey när Valbo vann

Annons

Det blev rena sluggerfesten mellan Valbo och Älvdalen. En trist match som slutade med seger för Valbo med 6–1. Lagets tjugonde trepoängare.

Efter en bra inledning, klara 4–0 till Valbo efter halva matchen, spårade det ur och resterande delen av div 2-mötet blev en tråkig bök- och stöktillställning.

Andra halvan av matchen var trist med massor av smutsig hockey, utvisningar, mycket snack med långa konferenser i mittcirkeln. I sista perioden var det inte längre hockey.

Valbo gjorde 2–0 inom loppet av fem minuter och 3–0 sex minuter senare. En stabil ledning och matchen var avgjord redan där. Hemmalaget kontrollerade alla delar av matchen och var aldrig hotat.

Förutom första perioden spelade Valbo inte bra.

– Fram till 3-0 är jag nöjd, då spelade vi enkelt, hög fart och släppte pucken vid rätt tillfälle, men efter floppade det ur allt eftersom matchen led, säger assisterande tränaren Thomas Engman.

Bara två matcher återstår av serien. Sedan väntar play off för Valbo. I play off 1 mot bästa sexan av de tre div 2-serierna. Där är Sandviken inblandad för att ta sjätteplatsen.

Bengt Persson

Mer läsning

Annons