Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Förlust för Brynäs i premiären

Brynäs förlorade premiärmatchen mot AIK i Sandviken med 2-1.

Annons

Sammanfattning:

AIK var det bättre laget när de besegrade Brynäs med 2-1 i Sandviken i kväll. Brynäs imponerade inte. Laget hade stora problem att skapa någonting framåt. I stället visade AIK upp aggressivitet och vilja och var det lag som tog ledningen efter 14 minuter av den första perioden. I den andra perioden kvitterade Micke Lind i spel fem mot tre, en av få ljusglimtar i Brynäs powerplay den här kvällen. Efter kvitteringen tog AIK över mer av spelet och ett par minuter in i den tredje perioden gav Christian Sandberg laget ledningen med 2-1, ett resultat som stod sig matchen ut. Brynäs hade några kvitteringslägen, men AIK kunde lika gärna ha utökat sin ledning. Emil Sandin var Brynäs bäste spelare i matchen och visade upp vilja och kämparglöd. I övrigt såg det blekt ut i i hemmalaget.

Matchen slut.

16 min.

2.48 AIK-mål, 1-2.

Periodsammanfattning:

AIK forsätter att vara det bättre laget. Förutom kvitteringen har Brynäs haft svårt att skapa målchanser, speciellt med tanke på att de möter ett allsvenskt lag. Brynäs har fortsatta problem att få ordning på sitt powerplay-spel, trots att kvitteringsmålet kom i spel fem mot tre. Emil Sandin är Brynäs klart bäste spelare hittills i matchen. Han visar vilja och kämparglöd. Annars är det blekt överlag i hemmalaget.

15 min. AIK har varit det bättre laget efter Brynäs kvittering. Men trots spelövertaget har laget inte skapat några jättechanser, utan 1-1 ser ut att hålla i sig perioden ut.

Periodsammanfattning:

14 min. Mål AIK, 1-0.

10 min

Så här spelar Brynäs i kväll:


Jacob Markström
(Anders Lindbäck)


Morgan Hassel – Lars Jonsson
Anton Persson – Andreas Dackell – Ove Molin


Juuso Hietanen – Jörgen Sundqvist
Daniel Widing – Micke Lind – Björn Danielsson


Peter Nolander – Jonathan Carlsson
Janos Vas – Mads Hansen – Daniel Hermansson


Ola Svanberg – Niclas Andersén
Jacob Silfverberg – Jonathan Granström – Emil Sandin


Johan Alcén och Alexander Sundström

Mer läsning

Annons