Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Het diskussion kring Wanvig

Nyheten att Brynäs värvat NHL-meriterade forwarden Kyle Wanvig väckte reaktioner hos AB och GD:s läsare. Här är några av de kommentarer vi fått in. Fortsätt gärna att diskutera här.

Annons

Skönt att Sundlöv värvar, framförallt en spelare som kan spela fysiskt!
Saknar Sandin och Widings tidigare så härligt fysiska spel, får de inte spela fysiskt längre för tränarna, eller vad är det fråga om?


Härligt!! Bra agerat av Sundlöv och CO!!
Hoppas att han spelar som dom säger:D


Kan någon berätta hur lång kontraktstiden är?


Tror att detta är en riktigt bra värvning. Stämmer det som sägs om honom så är han precis den typen av spelare som Brynäs behöver för att nå slutspel. En spelare som kan visa vägen med sitt fysiska spel och som dessutom kan avgöra matcher.


Ja vilken värvning verkar spruta in mål ????????????. Eller räcker det att gå på mål. Ja kanske någon träffar honom och pucken råkar gå in. Fast man vet ju ej kan ju va bra ändå.


Ytterligare en som inte platsar i sitt lag?! Av statistiken framgår att Wanvig endast deltagit i 16 av 27 matcher. Orsak till detta? På dessa 16 matcher har han bara gjort 2 mål!. I klass med Hermansson! Ytterligare en floppvärvning på g? Jämför med värmningen av Lauritzen. Har sett honom i de senaste matcherna. Han gör ingen glad. Inte ens tränaren som, lyckligtvis, bänkat honom, senast igår, mot Djurgården! Smartast var Linköping HC som blev av med Lauritzen och fick utrymme för Jämtin! Det hade varit något det!
Köp tillbaka Brendl!Härligt med en mera fysisk spelare och en som går rakt på mål,det behövs! håller med Anders där.Men oxå Alcen vad har hänt med han?.han var oxå precis som Sandin tuta på och körde , smällde på osv, vad har hänt ? Sandin kändes igen igår med sitt trampande och slit.
Roligt att powerplay funkade bra igår , men det var tack vare ändringarna , fast det kunde ha gjort för länge sedan tycker ja , men visst bättre sent än aldrig! :)


BRA initiativ men låt grabben spela först hoppas lyckat köp iaf VFs kanadensare di Penta skulle vara hård framför mål hette det men har har inte visat mycket av det hittills


Kolla Brynäs ekonomi så förstår ni bättre -s- har ni sett många matcher på textTV iår???-haha- ju fler som går på matcherna ju större plånbok eller hur?


det är så lätt att snacka, gör si gör så men inte så. Så tröttsamt!


alcen har ju haft problem med skada... kanske därför han inta har kunnat gå för fullt!?


Jättebra att det satsas trots den ansträngda ekonomin. Är det nåt Brynäs bör lägga pengarna på så är det en kille som vågar gå på mål. Man kan ju gnälla över att det värvas "dåliga" spelare från KHL - men minns då den klasskillnad som finns både där och i NHL. De som inte platsar där kan bli kungar i ES. Någon som minns Tom Bisset tex?


Han har ju presterat sämre för varje säsong... Skulle så gärna vilja att vi fick en riktig spjutspets. Skulle vilja dumpa Vas, Svanberg, Alcén och den nya killen och satsa på egna juniorer och en spelare med riktig spetskompetens. Släpp fram juniorerna i år när vi har Molla, Dacke m fl. Nästa år kanske vi bara har nya interna och externa och då blir det svårre att slussa in juniorerna. Så trött på att vi bara värvar dussinlirare igen.


En kille som denna kan få i gång ett helt lag med sin inställning. kanske blir utvisningar men de kanske inte är någon som kommer att köra öve markström som luleå gjorde heller när dom vet att denna killen inte är rädd att skicka ner dom i isen. Jag tycker detta är mycket bra för detta kommer att ge publiken en favorit som kommer att dra folk får jag hoppas och att han är en vakt till markström.


Jag tycker Brynäs skulle ha tagit dom pengarna och lagt på C-Hallsbygget istället.
Att värva en halvdan spelare från andra sidan kontinenten som lirar i farmarligan gör ju ingen glad.


Att så många redan kan "veta" hur usel killen är innan han ens landat i Sverige är för mig en gåta.
Varför är så många Brynäsare så löjligt negativa? Sluta gnäll innnan ni ens sett spelaren!


Ingen stjärna, men han kan nog bli ack så nyttig. Bra jobbat Sundlöv!

Typisk er Brynäsare! Klagar, klagar, klagar... Var glad att de försöker i alla fall eller vill ni se erat lag rasa genom serien? En fysisk spelare kan ju vara en riktig vitamin injektion till laget trots att han inte gör mål. Det finns det många bevis för genom åren. Han kan ju få fart på alla era mediokra spelare och vem vet, kanske blir ni lika starka som i säsongsstarten? Då var Brynäs grymma. Stöd erat lag, stjälp det inte med tomma läktarplatser. Ni är bra knepiga alltså.... ?

Mer läsning

Annons