Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brynäs bland de billigaste i SHL – här är hela listan över säsongskortspriserna

/

Jämfört med många andra lag i SHL är det billigt att köpa säsongskort i Gavlerinken för den kommande säsongen.
Här är hela listan över priserna i Hockeyallsvenskan och SHL.

Annons

Lagens trupper börjar ta form och många blickar redan fram emot den kommande säsongen. Och de flesta lagen har släppt sina priser för säsongskorten nästa säsong.

Leksand, som tar Modos plats i SHL, ligger i mittenskiktet av SHL med sina säsongskortspriser under återkomstsäsongen. Brynäs tillhör ett av de billigaste lagen i SHL när det kommer till säsongskort, men då ingår inte eventuella slutspelsmatcher. För de som är medlemmar i Brynäs IF eller någon av klubbens supporterorganisationer erbjuds också rabatt på säsongskorten på ståplats.

LÄS MER: Ryan Gundersons första intervju efter återkomsten – skickar meddelande till fansen: "Aldrig känt mig så önskad"

Dyraste biljetterna i SHL finns i Kinnarps Arena där du får betala 11 700 för de allra dyraste, och då ingår inte eventuella slutspelsmatcher.

Nykomlingen i Hockeyallsvenskan, Modo, har de dyraste säsongskorten i hela serien men du behöver inte betala extra för eventuella matcher efter grundserien om du köper ett säsongskort i Fjällräven Center. Samtidigt är klubbens pris på ståplats ett av de billigaste i serien.

Mora är inte långt bakom Modo när det kommer till priserna för ett säsongskort då är tredje dyrast i hela serien.

Även Timrå IK slår sig in på topp fem bland de dyraste säsongskortspriserna i Hockeyallsvenskan.

LÄS MER: Anderséns egna ord: "Brynäs fortfarande möjligt – men KHL ligger väl närmast just nu"

Mer läsning

Annons