Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Experten drabbades av bilinbrott i Gävle efter daladerbyt

/

C Mores expert Mike Helber fick en tråkig avslutning på derbyt mellan Mora och Leksand. På väg hem stannade han i Gävle och vaknade på torsdagsmorgonen till synen av att någon gjort inbrott i hans bil.
– Det är trist att det händer, men det löste sig bra, säger Helber.

Annons

Helber, som under många år var lagkapten i Linköping, är från denna säsong expert i C More. På väg hem från gårdagens derby i Mora stannade han för att sova i Gävle och vaknade till en obehaglig överraskning. En ruta hade slagits sönder på Helbers bil och någon hade gjort inbrott i bilen.

– Jag hade parkerat mitt i stan där det byggs mycket och när jag kom tillbaka nu på morgonen var rutan sönderslagen. Jag hade som tur var tagit in datorn och alla värdesaker och jag är glad att det inte var något med däcken. Det var bara kläder som de fick med sig, säger Helber.

Han fick stanna i Gävle en timme för att göra polisanmälan och sätta över papp för fönstret för att kunna rulla vidare söderut.

Om gårdagens match säger Helber att Mora drog det längsta strået tack vare vassare skridskoåkning och två avgörande räddningar av Jacob Johansson. Han menar samtidigt att det är för tidigt att sätta den stora krisstämpeln på Leksand.

– Leksand gjorde en jättebra match i går och är på rätt väg, men det laget behöver är någon som kan göra mål, säger Helber.

LÄS MER: Mora vann första derbyt

Stor tittarstorm mot C More: "Pajassändningar"

C More ber kunderna om ursäkt – oklart när problemen är åtgärdade

Mer läsning

Annons