Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Huge ska få allt på sin plats innan säsongen är slut

Huge bygger nytt och väntar sig en division 2-säsong där saker och ting ska falla på plats under resans gång.
Ny tränare är Stellan Gerdin som efter sin egen spelarkarriär i fjol var assisterande tränare i Brynäs J20-lag.
Han svarar på några frågor om Huges status.

Annons

– Ja, det var kanske inte vad vi hade tänkt oss. Men en riktigt usel andraperiod som vi förlorade med 5–0 låg till grund för det resultatet.

– Ganska många saker. Framför allt att spela enklare och starta med försvarsspelet. Det håller inte att släppa in så enkla mål vi gjorde senast. Söderhamn/Ljusne vann ju sin premiär och är säkert ett bra lag. Men vi måste ta det från grunden.

– Absolut. Det måste vi ha. Det kommer att ta ett tag att få allting att falla på plats. Vi har ett ungt lag där det handlar om utbildning, men det är väldigt roligt. Dessutom är säsongen lång.

– Vi har väldigt bra med den egna hallen i Bomhus och har fått bra tider att träna. Vi har förlorat många träningsmatcher men förhoppningsvis blir det bättre och bättre.

– Målsättningen från start är att klara sig kvar i serien utan att behöva kvala. Huge kom ju näst sist i serien ifjol och jag hoppas vi kan komma lite högre upp i tabellen.

– Det har blivit något av ett generationsskifte där vi tappat flera äldre gubbar. Bland annat har Tommy Melkersson lagt av igen efter sitt inhopp i fjol. Men några nya har tillkommit och så har flera från vårat division 4-lag tagit klivet upp.

Mer läsning

Annons