Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ingen Stephen Dixon i premiären mot AIK

Här är beskedet som Brynäsfansen som har biljetter till säsongspremiären mot AIK inte ville ha. Kanadensiska nyförvärvet Stephen Dixon kommer inte att spela i Sandviken i morgon. – Han hann helt enkelt inte hit i tid och måste få chansen att träna med oss först, säger Brynäs tränare Niklas Czarnecki.

Annons

Den sista pusselbiten i Brynäs lagbygge inför kommande säsongen, centern Stephen Dixon, har ännu inte anslutit till laget. Förhoppningen var att han skulle ansluta under veckan, men så blir det inte.

– Jag pratade med Micke Sundlöv alldeles nyss och han dyker upp i helgen, säger Niklas Czarnecki.

Det innebär även att Dixon inte heller kommer att spela träningsmatchen mot Kalpa i Läkerol Arena på tisdag nästa vecka.

– Nej, då har han bara hunnit med en enda träning eftersom vi är lediga i helgen. Vi måste ge honom lite mer tid än så, säger Czarnecki.

Däremot kommer Dixon att spela Clas Ohlsson Cup i Leksand nästa helg. Då hoppas Niklas Czarnecki att Dixon ska ha satt sig in hur Brynäs spelar.

– Ja, det blir då vi börjar matcha in honom. Jag kommer att sätta mig med honom och berätta hur vi jobbar och vilken tränarfilosofi jag har. Det kommer att bli en viss omställning för honom, säger Niklas Czarnecki.

Brynäs supportrar får alltså ge sig till tåls ytterligare en vecka innan kanadensaren visar upp sig.

Mer läsning

Annons