Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

”Ingenting är klart än”

Det surras mycket om många spelare i Brynäs just nu. Enligt flera medier ska Anders Lindbäck vara helt klar för Timrå, något som han själv förnekar när Sporten frågar honom.
– Ingenting är klart än, säger han.

Annons

Bland annat Expressen och Dagbladet i Sundsvall har gått ut med att Anders Lindbäck är klar för Timrå och att allt är påskrivet, något som många Brynäsfans läst. Men han är inte klar för någon klubb enligt honom själv.

– Det har inte hänt något nytt. Jag har inte skrivit på något, säger Lindbäck.

Den andre spelaren det surras om är kanske den som är mest intressant för andra klubbar, nämligen Daniel Widing. Det har ryktas om en massa klubbar, bland annat Davos. Det ryktades om att han skulle vara mycket nära en övergång till klubben i Schweiz, men det stämmer inte.

– Det har inte hänt något nytt. Han har massor av anbud från klubbar i elitserien, men någon annan elitserieklubb än Brynäs är inte intressant i dagsläget, säger Widings agent Lars Cederström.

Även i utlandet finns många klubbar som anmält intresse för Widing.

– Men just nu känns det inte som att något kommer bli klart inom den närmaste tiden. Han kommer få spela nån landskamp innan VM och kanske även spela i VM, så det är inte bråttom med att få klart med någon klubb eftersom han spelar hockey i alla fall, säger Cederström.

Det som känns mest lockande är en klubb i Ryssland.

– Skulle pengarna

fortfarande finnas kvar i Ryssland är det klart att det är intressant. Men just nu signar inte ryska ligan några spelare. Vi får se hur det blir, just nu är det inget nytt att rapportera, säger Cederström.

Widing själv befinner sig, som Sporten tidigare skrivit, i USA. Men det är av privata skäl och har ingenting med hockey att göra. Samtidigt får han ledigt från Sveriges första VM-läger.

Centern Micke Lind missade nästan hela säsongen och är sugen på att förlänga sitt kontrakt, precis som Andreas Dackell, även han är född 1972, redan har gjort.

– Jag har det inställningen att jag vill fortsätta spela. Det kändes knappt som jag hade nån säsong, säger han.

Men något nytt kontrakt är inte påskrivet.

– Nej, jag har inte ens pratat med dem än. Men förhoppningsvis blir det ett nytt kontrakt, säger han.

Mer läsning

Annons