Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brynäs nollat nere i Skåne

Inledningen på helgen söderut blev tuff för Brynäs J20.
På lördagen kammade man noll borta mot Malmö, i en match där man inte prickade in ett enda mål och förlorade med 4–0.

Annons

Det blev en mycket rörig och grinig start på Brynäs första bortamatch denna helg. Efter halva den första perioden hade bland annat två matchstraff delats ut för slagsmål och flera spelare hade även dragit på sig tvåor för samma sak. Som att utvisningarna inte var illa nog fick Brynäs även ett mål i baken bara några minuter senare. Två minuter efter det kom också 2-0 på Jonas Johansson i Brynäskassen, ett resultat som höll sig till periodpausen.

Men pausvilan verkade inte göra Brynäs någon nytta. Med knappa fem minuter kvar av den andra perioden utökade Malmö till 3-0, trots att Brynäs strax där innan tagit en timeout.

När det återstod tre och en halv minut plockade Brynäs ut Jonas Johansson, i hopp om att åtminstone få in ett mål, men förgäves. Malmö snappade åt sig pucken och skickade in 4-0 i tom kasse bara sju sekunder efter att Johansson lämnat isen. Detta gjorde alltså att Brynäs gick tomhänta från matchen och får nu söka revansch mot Frölunda på söndagen.

– Vi kommer nära att göra mål flera gånger, framförallt i powerplay, säger tränare Niklas Gällstedt. Men vi spelar inte riktigt som vi kan göra.

Mer läsning

Annons