Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

xxxx

Brynäs åkte på en tung förlust i bortamatchen mot Timrå. Medelpadslaget tog hem matchen med 5-2.

Annons

Det blev knock direkt för Brynäs J20 när laget ställdes mot Timrå, som ligger tätt bakom i tabellen och jagar placeringarna i toppen. Efter en skakig förstaperiod hade medelpadingarna först tagit ledningen i powerplay och sedan utökat denna ledning när det var en minut kvar att spela.

Men det jobbiga slutade inte där, elva minuter in på den andra perioden utökade hemmalaget också till 3-0, och det gick som i stå för gästande Brynäs. Dock fick man lite med sig till slut. Efter ett par utvisningar åt bägge håll kunde Fredrik Blom ta vara på en fin passning från Lucas Carlsson, och det var reducerat.

Men Timrå slog inte av på farten. Efter 15 minuter av den tredje perioden hade man gått ifrån till 5-1 och hade segern i hamn. Brynäs kunde reducera en till gång innan matchtiden tickat ur då Pontus Broengs skott lite turligt studsade in bakom Timrås målvakt. Men mer än så skulle inte hända, och det blev Timrå som gick vinnande ur striden.

– Timrå är bättre än oss i den här matchen. Vi hade lägen att göra mål vi också, men vi sätter inte dit lägena, och då blir det så här, säger lagkaptenen för dagen, Adam Deutsch.

Mer läsning

Annons