Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kan Tierp Hockey ta revansch på Bålsta?

För en dryg månad sedan så fick Tierp stryk med hela 7-1 nere i Bålsta. Sedan dess har ändå Tierp gjort en hel del bra matcher. Naturligtvis är väl hemmagrabbarna nu rejält taggade för att ta revansch.

Annons

– Ja, visst är Bålsta ett bra lag men nu är vi bättre, säger Tierpstränaren Torleif Lundsten, som vädrar morgonluft.

Som Sporten kan berätta i en artikel här intill, så har ju toppkillarna Tobias och Tomas Berlin kommit tillbaka till moderklubben. Därtill har klubben också fått ett intressant nyförvärv från KB-65.

– Äntligen har vi is i hemmahallen och äntligen har vi ett riktigt bra hockeylag, säger Lundsten.

– Vi känner trygghet här hemma och vi är svårslagna i Vegahallen. Nu kommer vi också med fyra femmor. Bröderna Berlin lirar i ABB ligan tillsammns med Adam Mörk, säger Lundsten och låter verkligen förväntasfull.

Axel Rödström, som kommer från topplaget i grupp B, spelar i en kedja tillsammans med Tomas Andersson och Freddie Andersson.

Den ende som troligen INTE kan medverka i kvällens match är backen Viktor Herou, som på tisdagsträningen olyckligt fick en skada i ansiktet och måste föras till Akademiska sjukhuset i Uppsala.

Bålsta åker väl naturligtvis upp till Tierp för att än en gång spöa hemmalaget...

– Ja, vi ska väl försöka vinna igen. Men det blir säkert en mycket tuff match mot Tierp. När vi vann i början av serien med hela 7- 1, så var det ju bara 2-1 när vi startade sista perioden, påminner Stefan Munkhammar tränare för gästande Bålsta.

• Hur står det till i truppen?

– Vi har tre lirare sjuka och vid senaste träningen (onsdag), så var tre man borta på grund av sina arbeten. Men jag tror att den trion ska kunna komma loss till Tierpsmatchen, säger Munkhammar.

Mer läsning

Annons