Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kan Tierp också rå på Enköping?

Tierp har gjort flera bra insatser de senaste veckorna. Senast blev det också en klar seger hemma mot Hedemora. I kväll står ett bortamöte med Enköping på programmet. När lagen möttes hemma i Vegahallen så blev det en helt jämn match. Där kunde också gästerna plocka bonuspoängen när bara 15 sekunder återstod av förlängningen.

Annons

Men Enköping som gick in i seriespelet som ett av det stora favorilagen - har inte övertygat helt. Senast blev det också förlust mot Järfälla.

– Ja, tyvärr har inte inställningen varit den rätta i en del matcher. Grabbarna har uppträtt nonchalant, säger sportchefen Håkan Karlsson.

– Nu hoppas jag på bättre inställning redan från start och hela matchen ut. Vi vill ta revansch på oss själva och gör grabbarna sitt bästa, så ska Tierp få svårt att vinna här i Bachohallen, menar Karlsson.

– Ja, det ser bra ut i truppen och nu har vi ju också fått tillbaka alla skadade spelarna, säger Torleif Lundsten chefstränare för Tierp Hockey.

– Redan direkt efter segermatchen i söndags mot Hedemora så kände jag att hela truppen längtade till onsdagsmötet med Enköping.

– Jag tror och hoppas på att vi kan göra en riktigt bra match och kanske ta vår första bortaseger, säger Lundsten.

Naturligtvis är tabelltrean Enköping favoriter. Men kan Tierp visa samma gnista som i de senaste matcherna, så kan hemmalaget få det jobbigt i kväll.

Annons