Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kort från matchen

Annons

Daniel Hermansson som gjorde illa ett ledband knäet i sista matchen före uppehållet mot Luleå var uppsatt att spela i Brynäs tredjefemma. Men han kom aldrig till spel och istället fick Johan Alcén ta hans plats.

Men det var inte knäet som gjorde att Hermansson inte kunde spela.

– Nej, knäet är bra nu. I stället fick jag någon konstig låsning i ryggen på uppvärmningen och det var helt omöjligt att spela. Jag känner mig stel och kantig nu, sa Daniel efter matchen.

Under hela matchen åkte frölundaiterna runt och hetasade Daniel Widing. Med knappt tre minuter kvar fick ”Widde” in en riktig bröstvärmare på Joe DiPenta som gav igen direkt och kastade sina handskar och började puckla på Widing. Det slagsmålet ebbade dock ut snabbt och istället tog Jonathan Carlsson en rejäl fajt med Patric Blomdahl. Alla fyra fick matchstraff...

Brynäs hade chartrat ett plan från Rörberg direkt till Göteborg. Men det fanns så få passagerarplatser att sportchefen Micke Sundlöv inte fick plats.

Därför tog han bilen och passade samtidigt på att ge lift till skadade Björn Danielsson och gamle stjärnspelaren Anders ”Masken” Carlsson, numera pro-scout åt Colorado Avalanche i NHL.

– Vi åker hem till Gävle nu, sa Björn Danielsson en halvtimma efter slutsignalen.

”Björne” som för övrigt inte känner sig helt bra i den höft han opererade tidigare i vinter.

– Nej, läkaren hade hoppats att jag skulle haft mer rörlighet i höften än jag har, säger Danielsson som ska få ny behandling i form av en cortisonspruta senare den här veckan.

Annons