Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kortisar från matchen

Annons

Brynäs tuffing Kyle Wanvig gav i går ut några patenterade smällar. Han fick bland annat 2+2 för ett slagsmål med Ivan Majesky som fick åka till omklädningsrummet efter att ha skadat sin hand i fighten. Wanvig åkte också på en rejäl smäll när han efter en bentackling av Martin Ylven Laumann landat på huvudet och spräckt ögonbrynet. Efter några stygn var han tillbaka på isen.

 

Skyddsnätet verkar inte hjälpa bakom målen i Cloetta Center. Inte mindre än tre gånger hamnade pucken högt upp på läktaren. Ingen rapport om någon skada som tur är.

 

Annandag jul och publikfest i Linköping. 8500 biljetter såldes och det är lika med fullsatt. Det var trångt värre på Brynäs ståklacksläktare. Det var det också i och för sig på de andra ståplatsläktarna.

 

Det finns spelare som är bra på att passa. Sen finns det Jaroslav Hlinka. Linköpings spelare gjorde en assist i går och med det befäster han sin topplacering i poäng ligan med åtta mål och 29 assist på 34 matcher. Imponerande!

 

Trots att han numer har på sig en kavaj med Brynäs emblem är han fortfarande populär i Linköping. Tränaren Niklas Czarnecki fick fullt upp med alla som ville hälsa efter presskonferensen.

Mer läsning

Annons