Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Lorsell hjälte: ”Snubblade in några mål...”

Brynäsdamerna krossade Linköping.

Stor matchhjälte: Angelica Lorsell.

– Jag snubblade in några mål, skrattade Brynäs tremålsskytt i lagets 6-2-seger över toppkonkurrenten.

Annons

Brynäs öste på från start i mötet med Linköping. Efter knappt sju minuter inledde Angelica Lorsell målskyttet när hon på ett friläge i boxplay la pucken mellan benen på målvakten.

Vi låter matchhjälten själv berätta om det första målet:

– Jag vet inte hur det gick till, men helt plötsligt var jag en mot en. Jag kom från kanten och lyckades finta mig förbi backen. Jag tror det var ganska snyggt. Jag hoppas det såg så ut. I så fall är det roligt att bjuda publiken på det så de kommer nästa gång också.

Och visst var det målet snyggt. Men innan den första perioden var över hade hon dessutom hunnit göra sitt andra mål och sett lagkamraten Julia Sidblad stöta in –0 strax innan.

Målfabrikationen var inte slut där. Angelica skulle även hinna göra ett tredje mål. Men först såg Karin Johansson ut att definitivt ha punkterat matchen med 4–0 blott en minut in i mittperioden. Linköping reste sig, fick in en reducering innan Angelica Lorsell fullbordade sitt hattrick.

– Men inte förrän Johanna (Malmström) gjorde 6–2 i öppen bur var jag säker. Då kunde man pusta ut och visste att segern var i hamn, avslutar Angelica Lorsell.

Mer läsning

Annons