Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Modoback i Gävle – inget för Brynäs

Modobacken Per Hållberg ska enligt obekräftade uppgifter ha ätit lunch i Läkerol Arena under torsdagen. Men han är inte på väg till Brynäs.

– Jag hörde också att han setts här, men i så fall var det inte för att träffa mig, säger Brynäs sportchef Micke Sundlöv.

Annons

Modobacken Per Hållberg, 33, fick för en tid sedan veta att han inte ingår i Ö-viksklubbens planer inför nästa säsong. Efter elva säsonger i Modo och även fyra år i Färjestad samt spel i schweiziska Zug är meriterade Per Hållberg klubblös.

Enligt Smålandsposten är elitserienykomlingen Växjö Lakers ett hett alternativ för den spelskicklige backen.

Under torsdagen uppstod det även spekulationer kring Brynäs som tänkbar klubbadress. Enligt obekräftade uppgifter ska Hållberg ha setts äta lunch i Läkerol Arena. Men enligt Micke Sundlöv är inte Hållberg någon spelare för Brynäs.

– Nej, jag hörde också det där att han ska ha varit i Gävle. Men i så fall var han inte här för att träffa någon i Brynäs. Hållberg är en duktig back men inte aktuell för oss.

• Har hans namn varit intressant för er?

– Nja, vi fick en förfrågan från hans agent för några månader sedan, men då sa vi nej och det står fast, förklarar Micke Sundlöv.

Brynäs är i behov av en ersättare till NHL-flyktade Mattias Ekholm. Men Sundlöv deklarerade i Sporten för några dagar sedan att Brynäs kommer att avvakta, kanske till i höst, innan man värvar en ersättare.

Sporten har vid upprepade tillfällen sökt Per Hållberg under torsdagen – utan resultat.

Mer läsning

Annons