Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Molin tror på målvakterna

På måndag har Brynäs återsamling och sommarlovet är därmed slut. Fram till dess tar Sporten reda på vad några av spelarna gjort under uppehållet, vad de tycker om försäsongsträningen och hur laddade de är inför säsongen. Först ut är Ove Molin.

Annons


– Jo då, det är bara bra.


– Oj, det har inte blivit så mycket faktiskt. Jag har varit en vecka i Stockholm och hälsat på min mamma. Annars har jag varit här hemma i Gävle.


– Nja, lite grand, det gör man ju alltid. Man släpper ju kontakten med de andra när man är ledig, men samtidigt tror jag att det kan vara bra.


– Ja, det har blivit en del löpning och styrketräning. Helt lediga är vi hockeyspelare inte under semestern, ha ha. Sen har jag varit med på Brynäs hockeyskola också, så där fick jag lite istid.


– Den brukar gå ganska bra tycker jag. Den har blivit allt kortare i och med att säsongen på is blivit längre.


– Nej, det tycker jag inte. Det blir kanske lite mer löpträning nu än tidigare. När man var yngre blev det mer styrketräning.


– Väldigt motiverad, det ska bli jättekul att köra igång.


– Jag tror att det kommer att gå bra. Vi har många nya spelare och ett ganska ungt lag. Sen har vi ju de nya tränarna också. Det känns spännande.


– Jag tror och hoppas på våra målvakter, Jacob Markström och Anders Lindbäck. Jag kan inte välja någon av dem, de kommer att lyckas bägge två.

Annons