Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Förre Brynässpelarens succé fortsätter – stod bakom två mål inatt

/
  • Förre Brynässpelaren Johan Larssons succé fortsätter i Buffalo. Inatt stod han bakom två mål.

Det blev förlust för Sabres och Johan Larsson inatt.
Men personligen kan Larsson vara nöjd: han fortsätter att stärka sina aktier i laget.

Annons

Det startade som en trög säsong men Johan Larsson har gjort sitt bästa för att förstärka sin personliga ställning i Buffalo Sabres. Inatt blev det ytterligare två assists i förlustmatchen mot Pittsburgh Penguins som kunde läggas till den senaste tidens fina protokoll.

LÄS MER: Ännu en fullträff av Johan Larsson – målskytt för andra matchen i rad

Det var en böljande tillställning och när den tredje perioden bara var dryga två minuter gammal fick Johan Larsson iväg en passning till Zach Bogosian som nätade på direktträff i powerplay. Det var matchens åttonde mål, Larssons andra assist och ställningen var 4-4. Så höll det sig ända in i straffläggning.

Där var det Pittsburgh som var det starkaste laget och när visslan ljöd för sista gången var det bara att konstatera att Pittsburgh med de poängen flyttade sig upp i tabellen och har nu bara en poäng upp till New York Rangers. De två lagen slåss om andraplatsen i Metropolitan Division.

För Johan Larssons del var det hans första assistpoäng på fem matcher men i stället stod han för ett mål den 22 mars mot Carolina. Den förre Brynässpelaren noteras nu för sju mål och sex assist den här säsongen vilket ger att han har slagit förra årets målstatistik med ett mål till godo.

Mer läsning

Annons