Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Revanschmöte i Vegahallen

Hemma i Vegahallen vann Tierp Hockey förra mötet med Borlänge. Och den gången var det också klara siffror. Nu är frågan kan Tierp upprepa den bedriften mot tabellfyran.

Annons

Dalalaget kommer dock till Tierp med tre raka segrar i bagaget. Nu gjorde också Tierp en bra match senast, när man mötte tabellettan Enköping i Bahcohallen.

– Vi ska givetvis försöka upprepa segern från förra mötet, säger Tierps chefstränare Magnus Eriksson.

–- Vi har ju spelat flera bra matcher hemma i Vegahallen och någon omöjlighet att ta en ny seger mot Borlänge ska det definitivt inte vara.

Tierp kommer också med helt ordinarie lag och kanske kan man också locka en större publik i Vegahallen. Tierps hockeygrabbar är definitivt värda ett bättre stöd från läktarhåll.

– Vår målsättning är att slå vakt om fjärdeplatsen i tabellen och klara hem en plats i den kommande allettan, säger Borlänges sportchef Mats Johansson.

–- Tyvärr kan vi inte komma med helt ordinarie till den här matchen. Vi har två forwards och en back på sjuk- eller skadelistan.

– Tierp är luriga att möta, speciellt i sin hemmahall. Men nu är det revansch som gäller och jag hoppas lirarna har rätt inställning inför matchen, säger Mats Johansson.

 

Mer läsning

Annons