Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brynäs dam skriver nytt kontrakt med tre spelare

/
  • En trio från Brynäs som fick medalj efter att Sverige blivit trea i J18-VM. Från vänster Ellen Jonsson – som nu skrivit på ett nytt kontrakt med Brynäs – ,Madde Östling och Jessica Adolfsson.

Brynäs har haft ett väldigt bra målvaktspar i Sara Grahn och lovande Ellen Jonsson.
Nu förlänger Ellen – som var med och vann JVM-brons för Sverige i vintras – sitt kontrakt tillsammans med Felicia Meyer och Hanna Rylander.

Annons

Brynäs åkte ur i slutspelets kvartsfinal efter två raka förluster mot Luleå som sedan gick hela vägen och vann SM-guldet.

Nu jobbas det för fullt för att få ihop ett slagkraftigt lag till nästa säsong och några viktiga pusselbitar föll på plats under måndagen. Det var en viktig trio att behålla för framtiden.

– Det känns riktigt bra att kunna knyta till oss dessa spelare inför nästa säsong. Alla har egenskaper som bidrar mycket till vårt spel, säger säger Tony Östlund som är damansvarig för Brynäs IF till lagets hemsida.

Jonsson och Meyer förlänger med ett år medan Rylander har skrivit på ett tvåårskontrakt.

– Felicia är en skridskostark spelare med en härlig attityd, hon är en frisk fläkt med mycket energi. Ellen hade en bra utveckling under fjolåret hos oss men också internationellt. Hon är fortfarande ung och har framtiden för sig. Hanna ser spelet otroligt bra och är tuff att möta ute på isen. Hon har egenskaper som gör att vi kan använda henne på flera positioner vilket är en stark egenskap, avslutar Östlund.

Mer läsning

Annons