Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brynäs föll mot Leksand

Brynäsdamerna förlorade helgens första match då man åkte till Leksand på lördagen.
Matchen slutade 4–1 till dalalaget.

Annons

Brynäs var bra med i matchen från start och tog också ledningen genom Brynäs bästa spelare för dagen, Lina Bäcklin. I andra perioden tog hemmalaget kommandto och kvitterade tidigt till 1–1. Det var stundtals mycket tufft spel och man gick hårt åt på ett par spelare i Brynäs.

– Jag brukar aldrig skylla en förlust på domaren men ska man någon gång göra det så är det här verkligen en sån match. Jag tycker han tappar den här matche,n sa Madeleine Östling, assisterande tränare i Brynäs besviket och fortsatte

– Det brukar ju vara ett framgångsrecept för oss att ta ledningen i matcherna men idag är det inte riktigt på lika villkor. Sannolikt möts vi väl i kvartsfinal framöver och då får vi ta revansch.

Hemmalaget hade 2–1 inför sista och gjorde både 3–1 och 4–1 vilket inte var helt rättvist. Det är härligt och se Lina Bäcklin och Angelica Östlund hur dom krigar och i den här matchen var dom klart bäst i Brynäs.

– Vi har visserligen lite små detaljer i försvarsspelet att prata om men vi jobbar hårt för varandra. Vi får några tuffa beslut emot oss och det räckte tyvärr inte idag, konstaterade Madde.

Efter matchen blev det bussresa hem på lördagskvällen, sedan vila och ny bortamatch mot Sundsvall på söndagseftermiddagen.

Mer läsning

Annons