Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Så gick snacket efter matchen

Annons

– Efter den första perioden känner jag att 0–2 inte speglar matchbilden. Vi är lika bra som Timrå. Vi tar med oss den känslan in i den andra perioden. Vi känner oss starka, är i Timrås zon och har övertaget hela perioden. I den tredje är det likadant. Jag tycker faktiskt att vi spelar strålande hela matchen.


– Jag pratar ofta om hur laget har skött sig. Men i dag måste jag väl lyfta fram de unga spelarna, som Sandin, Granström och Sundström. Sedan är det mentalt starkt av Lindbäck att inte vika ner sig efter den tunga starten. Han spelade förtroendeingivande matchen igenom. På slutet när vi är pressade är det viktigt att ha rutinerade spelare på isen, som Lind, Molin och Dackell.


– Det var en rättvis seger för Brynäs. Vi får tacka gudarna och Backlund för att det står 2–0 så pass länge.


– Vi skapar få målchanser, men är ändå med i matchen så länge som det är möjligt egentligen. Det känns som att vi slänger bort tre poäng, med tanke på den starten vi får. Det var dött på rinken efter 2–0.


– Det finns ett gäng spelare som har varit med förut. Sedan finns det några unga spelare som har framtiden för sig, så vem vet.


– Brynäs var det hetaste laget. Det var starkt av dom att orka komma tillbaka.

Annons