Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Alcén aktuell för spel igen efter hjärnskakningen

/

Johan Alcén åkte på en hjärnskakning efter en tackling i matchen mot Karlskrona i lördags. Idag var Brynäsforwarden tillbaka på isen, och känner sig redo för spel i morgondagens möte med Växjö.

Annons

Karlskronas Henrik Nilsson delade ut en tuff smäll till Johan Alcén i förra veckans möte mellan lagen, vilket ledde till en hjärnskakning för Brynäsforwarden och några dagars vila.

Dagens Brynästräning var Alcéns första sedan hjärnskakningen.

– Det kändes okej. Det var inte så tufft, men det kändes bra i alla fall, säger han.

De två senaste matcherna har 27-åringen tvingats se från sidan.

– Det har varit tråkigt som fan. Vi har gått ganska bra och det känns som att vi har något på gång, då vill man vara med såklart. Så det har varit tufft.

Imorgon spelar Brynäs sin nästa match, borta mot Växjö. Då är Alcén aktuell för spel igen, enligt tränare Thomas ”Bulan” Andersson.

– Vi väntar på besked från läkarteamet, men om han kan spela går han in som extraforward. Men det ser bra ut, säger ”Bulan”.

– Det här kändes bra, men sedan är det väl upp till först och främst Glenn (Hellström, naprapat, reds. anm.) och ”Mange” (Magnus Åström, fystränare reds. anm.) och sedan ”Bulan”. Det gäller att man blir friskförklarad och sedan uttagen. Så vi får se, säger Alcén själv.

Mer läsning

Annons