Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Alsenfelt: Brynäs och Modo får kvala

/
  • Brynäs och Modo får kvala, enligt Leksands målvakt Oscar Alsenfelt.

Leksands målvakt Oscar Alsenfelt har klart för sig hur säsongen slutar.
– Det blir Brynäs och Modo som får kvala, säger han.

Annons

Leksand har förlorat två raka matcher innan landslagsuppehållet. Nu ifrågasätts återigen Leksands kapacitet, och om laget har det som krävs för att gå till slutspel och undvika de två sista platserna i SHL.

– De sista två veckorna tycker jag inte att jag har varit på den höga nivå som jag vill vara på. Då många tycker att jag har varit som bäst, tycker jag att jag har varit minst bra, säger Oscar Alsenfelt i en intervju med Sportexpressen.

Oscar Alsenfelt hoppas nu på ett mer desperat Leksand.

– Jag hoppas att vi som lag kan bita i från och fortsätta spela den desperata hockeyn då vi är som bäst. Det känns som vi har ett lag nu som borde vara med och konkurrera i ett slutspel, faktiskt. Jag hoppas vi kan komma upp på den mentala nivån så att vi kan prestera.

Oscar Alsenfelt är säker på sin sak, det blir inget kval för dala-laget.

– Det blir Brynäs och Modo. Det spelar ingen roll för mig vilka som kvalar. Det är väl inte så konstigt att man tippar Brynäs och Modo i och med att de ligger på kvalplats. Djurgården är väl fem poäng före oss och jag tror vi kan ta igen det också, men det är tufft. Det är bara elva omgångar kvar.

Mer läsning

Annons